Snäppramar gör det enkelt att byta affisch

Det finns få saker som är värre än att att behöva avlägsna baksidan på en affisch för att kunna byta ut affischen. Snäppramar underlättar denna process enormt och är därför ett bättre alternativ för butiksägare och dylikt. Detta då denna typ av ram hänger på sin plats och du öppnar helt sonika ramen på framsidan när du vill byta affisch. Sedan snäpper du igen ramen igen för att stänga den och därefter är hela proceduren klar.

Detta är en lösning som är såväl smidig som kostnadseffektiv. Därför är den väldigt populär bland företag som vill marknadsföra sina produkter eller tjänster med hjälp av affischer. Designen gör dessutom att du inte behöver använda några särskilda verktyg för att byta affisch. Som vi redan har nämnt snäpper du helt enkelt upp sidorna av ramen på framsidan. Det innebär att det går fort och är enkelt att byta ut en affisch mot en annan.

Men vilka är då fördelarna med snäppramar förutom de som vi redan har nämnt? Läs vidare så ska vi berätta vilka de är!
Söker ni snäppramar & affischramar så finns här allt som rör ämnet.

Fördelarna med att använda snäppramar framför andra lösningar

Förutom användarvänligheten och bekvämligheten är dessa några av fördelarna med dessa ramar:

  • Finns i olika utföranden
    Det finns snäppramar i flera olika storlekar. Vissa ramar har dessutom rundade hörn medan andra har raka sådana. De lite rundade ramarna är inte bara iögonfallande utan även säkrare att använda. Detta tack vare avsaknaden av vassa kanter. Därför är de populära i allmänna utrymmen såsom shoppinggallerior och skolor.
  • Låg vikt
    Man skulle kunna tro att dessa ramar är väldigt tunga – så är dock inte fallet. Tvärtom är de snarare lätta jämfört med andra ramar, såsom traditionella träramar och metallramar av olika slag. Detta beror på att de ofta är tillverkade i aluminium, ett material med en väldigt låg vikt. Dessutom är framsidan ofta tillverkad i plast snarare än glas. Även detta bidrar till att hålla nere ramens vikt.
  • Väderbeständighet
    Det är vanligt att dessa ramar är väderbeständiga och därmed kan användas utomhus såväl som inomhus. Om du ska använda din ram utomhus är det dock viktigt att du säkerställer att inte eventuell fukt letar sig in i ramen. Fukten kan nämligen annars skada affischen såväl som skymma sikten och göra marknadsföringsmaterialet oläsligt.